ProbiSolution

ProbiSolution valmistaa ekologisia puhdistusaineita, jotka sisältävät ihmiselle hyödyllisiä mikrobeja. Tuotteiden toimintamekanismi perustuu mikrobien omaan taisteluun elintilasta - mikrobit hajottavat orgaanista likaa myös siivouksien välissä. Suunnittelimme ProbiSolutionin brändin sekä toteutimme Shopify-pohjaisen B2B-verkkokaupan.

Lindström OIKIO Mokoma VISIO Festival EMU Growth Partners O'Learys Stadin ammattiopisto Probi Solution
Business
Brand

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Tämä johtoajatus muodostaa vankan kivijalan meidän toiminnalle ja tekemiselle. Panostamme hyviin ideoihin ja niistä syntyviin oivalluksiin. Pyrimme herättämään tunteita ja välittämään vahvoja mielikuvia.

Keskiö on kumppani heille, jotka haluavat työn olevan hyvin suunniteltua ja erinomaisesti toteutettua. Heille, joille keskinkertaisuus ei ole vaihtoehto.

Kumppani

Olemme parhaimmillamme jatkuvassa yhteistyössä. Siksi olemme rakentaneet toimintamallin, jolla voimme toimittaa asiantuntemustamme kiinteään kuukausihintaan.

Projekti

Joskus yksittäinen projekti riittää. Olipa sen sisältö mitä tahansa, voit luottaa tiimiimme. Tyypilliset projektimme liittyvät ilmeuudistuksiin, verkkosivustoihin tai -palveluihin.