Mokoma

In Japan Design Book on visuaalinen matka Mokoman Japanin kiertueeseen ja japanilaiseen kulttuuriin. Joonas Brandtin dokumentoima näyttävä materiaali sai uuden ulottuvuuden Keskiön rakentaessa kirjalle vahvan ulkoisen identiteetin.

Tyhjän tilan käsite ("ma") on keskeinen ajatus japanilaisessa taiteessa. Kirja hyödyntää tämän käsitteen keskeisiä aatteita tyhjän tilan muodostaman kontrastin kautta.

Lindström OIKIO Mokoma VISIO Festival EMU Growth Partners O'Learys Stadin ammattiopisto Probi Solution
Business
Brand

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Tämä johtoajatus muodostaa vankan kivijalan meidän toiminnalle ja tekemiselle. Panostamme hyviin ideoihin ja niistä syntyviin oivalluksiin. Pyrimme herättämään tunteita ja välittämään vahvoja mielikuvia.

Keskiö on kumppani heille, jotka haluavat työn olevan hyvin suunniteltua ja erinomaisesti toteutettua. Heille, joille keskinkertaisuus ei ole vaihtoehto.

Kumppani

Olemme parhaimmillamme jatkuvassa yhteistyössä. Siksi olemme rakentaneet toimintamallin, jolla voimme toimittaa asiantuntemustamme kiinteään kuukausihintaan.

Projekti

Joskus yksittäinen projekti riittää. Olipa sen sisältö mitä tahansa, voit luottaa tiimiimme. Tyypilliset projektimme liittyvät ilmeuudistuksiin, verkkosivustoihin tai -palveluihin.