EMU Growth Partners

EMU Growth Partners valitsi Keskiön uuden brändinsä suunnittelijaksi. Koska brändiuudistus pohjautui uuteen strategiaan, tiimimme oli mukana suunnittelemassa koko markkinoinnin strategiaa tiiviissä yhteistyössä EMUn kanssa.

Uuden ilmeen keskiössä on uudistettu, suoraa ja vahvaa linjaa edustava EMUn logo. Moderniin geometriseen tyyliin toteutettu nimilogo toimii kivijalkana EMUn kaikelle näkyvyydelle.

Luomamme Emuji-brändihahmo mukautuu joustavasti rooliin kuin rooliin, olipa tarve bisneskonsultille, paperisilppurille tai varapelaajalle firman jalkapallojoukkueeseen. Kuten kollegansakin, Emuji on mukava kaveri: utelias tutkimusmatkailija, palvelualtis, sympaattinen, innokas, charmantti, huolehtiva ja valmis tarttumaan haasteisiin ennakkoluulottomasti.

Lindström OIKIO Mokoma VISIO Festival EMU Growth Partners O'Learys Stadin ammattiopisto Probi Solution
Business
Brand

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Tämä johtoajatus muodostaa vankan kivijalan meidän toiminnalle ja tekemiselle. Panostamme hyviin ideoihin ja niistä syntyviin oivalluksiin. Pyrimme herättämään tunteita ja välittämään vahvoja mielikuvia.

Keskiö on kumppani heille, jotka haluavat työn olevan hyvin suunniteltua ja erinomaisesti toteutettua. Heille, joille keskinkertaisuus ei ole vaihtoehto.

Kumppani

Olemme parhaimmillamme jatkuvassa yhteistyössä. Siksi olemme rakentaneet toimintamallin, jolla voimme toimittaa asiantuntemustamme kiinteään kuukausihintaan.

Projekti

Joskus yksittäinen projekti riittää. Olipa sen sisältö mitä tahansa, voit luottaa tiimiimme. Tyypilliset projektimme liittyvät ilmeuudistuksiin, verkkosivustoihin tai -palveluihin.